🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

view over the lake with peddles

Leie bobil Anchorage

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Anchorage

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem USA Anchorage

Den beste bobilen for deg

view over the fields, water and the mountain in the background

Camping - og Bobilutleie i Anchorage

Lei en camping- eller bobil i Anchorage, Alaska, og utforsk den rike og overdådige villmarken på den siste sanne utposten. Anchorages omgivelser er hjem til spektakulære isbreer, dramatiske fjell og uberørte kystlandskap som vil gi deg en følelse av ærefrykt.

Nasjonalparker Rundt Anchorage

Like utenfor Anchorage ligger åtte av de største nasjonalparkene i Amerika, som alle garanterer deg storslått natur og rikt dyreliv som vil imponere enhver naturelsker. 

Kjør camping- eller bobilen vestover fra Anchorage til Kenai Fjords nasjonalpark. Kjent som "Landet der istiden dveler". Kenai er hjem for nesten 40 isbreer. Du vil oppleve frodige skoger og treffe på et enormt is- og dyreliv som trives i det rike løvet. Du kan ta en fottur, padle kajakk eller ta en båttur i fjordlandskapet for å få mest mulig ut av besøket.

Fortsett bobilreisen din vestover til den tårnhøye Denali nasjonalpark og reservat. Parken er hjem til over én million hektar med uberørt alaskansk villmark, og tilbyr deg en unike sjanse til å observere det majestetiske alaskanske dyrelivet med elg, ulv og bjørn på trygg avstand.

Sørvest for Anchorage reiser Wrangell-St. Elias nasjonalpark og naturreservat seg opp fra havet og dekker over 13 millioner hektar met sitt karrige og vakre vulkanlandskap. Parken som inkluderer ni av de høyeste toppene i Nord-Amerika, tilbyr uendelige muligheter for utforskning.

Anchorages Kystlinje, Innsjøer og Elver

De 66 000 miles av nesten uberørt kystlinje er et geologisk komplekst og økologisk mangfoldig landskap som tilbyr endeløse muligheter for beundring på bobilutflukten din.

Kjør camping- eller bobilen din sørover mot Homer, Alaska for å besøke Mariner Park stranden. Gå på jakt etter gamle fossiler, surf i bølgene eller len deg tilbake og prøv å se en hval fra kysten.

Du kan fortsette å kjøre bobilen sørover til Eagle Beach, der den amerikanske nasjonalfuglen, Bald Eagle, sjelden er i mindretall selv i høysesongen for turister. Denne rolige stranden er en rolig oase med en flott fjellbakgrunn.

Med så mye smeltevann fra isbreene, er Alaska hjem til over én million innsjøer. Noen innsjøer som er verdt å besøke er de imponerende Lake Clark og Skilak Lake. Du kan fiske, ta en kanotur eller fottur og slå opp leir ved disse fantastiske innsjøene for å få mest mulig ut av din legendariske biltur til Alaska.

Campingplasser Rundt Anchorage

Villmarken rundt Anchorage kan være et robust og vilt sted som er like farlig som det er vakkert. Derfor er det viktig å sikre et trygt sted å parkere camping- eller bobilen for kvelden etter en lang dag med eventyr.

Mange campingplasser tilbyr reservasjoner opptil seks måneder i forveien, men noen bruker "først til mølla"-prinsippet. Uansett er det alltid best å ringe i forveien for å sikre at campingplassen du ønsker å overnatte på kan ta imot camping- eller bobilen din.

Her er noen campingplasser du kanskje bør vurdere å overnatte på på ditt ikoniske Alaska-eventyr: Sunrise vista Campground, K'Esugi Ken Campground, Northern Nights Campground og JJK Campsites.

Når du planlegger campingturen din er det lurt å sjekke campingtips, -triks og -veiledninger for å leve drømmelivet.

Den robuste og praktfulle villmarken i Alaska er en uovertruffen skjønnhet som venter på å bli utforsket. Lei en camping-eller bobil i Anchorage for å begynne din uforglemmelige reise gjennom det arktiske området. 

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Anchorage