🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Amsterdam

Leie bobil Amsterdam

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Amsterdam

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Two bicycles on a bridge crossing a canal with trees around it

Bobilutleie Amsterdam

Amsterdam har dype røtter. Byen ble grunnlagt som en beskjeden fiskerlandsby på 1100-tallet, og har vokst til en internasjonalt kjent hovedstad for underholdning, kulturelle arrangementer og verdenskjente kunstmuseer. Amsterdam er mest kjent blant turister for sine pittoreske kanaler, vindebroer, Red Light District og "kaffebarer" hvor ingen kaffe faktisk selges.

Ikke glem å besøke Amsterdam Oud-Zuid, hvor du finner det livlige Albert Cuyp-markedet og Rijksmuseum med sin imponerende kunstsamling.

Lei en bobil i Amsterdam og kjør til flotte steder i nærheten av byen, for eksempel den historiske byen Haarlem og den vakre fiskerlandsbyen Volendam.

Kommer til Amsterdam

Hovedporten til Amsterdam er Schiphol internasjonale lufthavn, en flyplass som ligger 20 kilometer sør for sentrum og er hjemmebasen til flyselskapet KLM. Amsterdam knyttes sammen med mange andre nederlandske byer via flere motorveier, inkludert A1, A2 og A4. Byens sentralbanestasjon er Amsterdam sentralstasjon, og derfra går togene til store byer som Rotterdam, Haag og Utrecht. Det er også internasjonale forbindelser til Berlin, Paris og andre byer med høyhastighetstog. I selve byen finner du et omfattende nettverk av buss-, metro- og trikkelinjer.

Parkering i Amsterdam

Parkering med bobil i Amsterdam kan være et problem, men det er mulig å finne et sted i sentrum. Prisen i sentralt beliggende gater som Prinsengracht og Damrak er € 7,50 per time. Parkering til reduserte priser er mulig på Park + Travel spots, for eksempel P + R RAI og P + R Sloterdijk. Prisene her varierer fra € 1,40 til € 3,00 per time, og du kan reise videre til sentrum med offentlig transport.

Årlige arrangementer i Amsterdam

  • Kongens dag 27. april: Nasjonaldag, eller kongens bursdagsfeiring, med parader, musikk og festkledde folk over hele byen. Inngangen er gratis.
  • Kwaku sommerfestival, juli: Karibisk og surinamsk festival feiret med dans, musikk, poesi, teaterforestillinger og eksotisk mat. Billettprisene varierer fra € 6,00 til € 34,00.
  • Milkshake Festival, juli: Musikkfestival med variert dansemusikk fra techno til trance, og et blandet publikum. Billettpriser fra € 47,50.
  • Pride Amsterdam, juli/august: Mangfold feires gjennom gatefester og den berømte båtparaden på kanalene. Inngangen er gratis.
  • De Parade (paraden), august: Utendørs teaterfestival med gatekunstnere, scener og attraksjoner på festivalområdet. Inngangsbilletten for De Parade starter på € 8,50.
  • Sinterklaasintocht, November: Den legendariske Sinterklaas og hans Pieten ankommer hovedstaden og deler ut pepperkakekaker, søtsaker og gaver til barna. Inngangen er gratis.

Camping i Amsterdam

  • Kennemer Duincamping: Vakker og stor campingplass i North-Holland Dune Reserve. Startprisen her er € 30,00 per natt.
  • Droompark Molengroet: Camping med restaurant, svømmebassenger og lekeplass for de små. Pris per natt fra € 34,00.
  • Camping The Watersnip: Hyggelig familiecamping i nærheten av stranden, med fasiliteter som utendørsbasseng og flere lekeplasser. Pris fra € 31,00.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Amsterdam