Leie bobil Amsterdam

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Amsterdam

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Two bicycles on a bridge crossing a canal with trees around it

Bobilutleie Amsterdam

Amsterdam har dype røtter. Byen ble grunnlagt som en beskjeden fiskerlandsby på 1100-tallet, og har vokst til en internasjonalt kjent hovedstad for underholdning, kulturelle arrangementer og verdenskjente kunstmuseer. Amsterdam er mest kjent blant turister for sine pittoreske kanaler, vindebroer, Red Light District og "kaffebarer" hvor ingen kaffe faktisk selges.

Ikke glem å besøke Amsterdam Oud-Zuid, hvor du finner det livlige Albert Cuyp-markedet og Rijksmuseum med sin imponerende kunstsamling.

Lei en bobil i Amsterdam og kjør til flotte steder i nærheten av byen, for eksempel den historiske byen Haarlem og den vakre fiskerlandsbyen Volendam.

Kommer til Amsterdam

Hovedporten til Amsterdam er Schiphol internasjonale lufthavn, en flyplass som ligger 20 kilometer sør for sentrum og er hjemmebasen til flyselskapet KLM. Amsterdam knyttes sammen med mange andre nederlandske byer via flere motorveier, inkludert A1, A2 og A4. Byens sentralbanestasjon er Amsterdam sentralstasjon, og derfra går togene til store byer som Rotterdam, Haag og Utrecht. Det er også internasjonale forbindelser til Berlin, Paris og andre byer med høyhastighetstog. I selve byen finner du et omfattende nettverk av buss-, metro- og trikkelinjer.

Parkering i Amsterdam

Parkering med bobil i Amsterdam kan være et problem, men det er mulig å finne et sted i sentrum. Prisen i sentralt beliggende gater som Prinsengracht og Damrak er € 7,50 per time. Parkering til reduserte priser er mulig på Park + Travel spots, for eksempel P + R RAI og P + R Sloterdijk. Prisene her varierer fra € 1,40 til € 3,00 per time, og du kan reise videre til sentrum med offentlig transport.

Årlige arrangementer i Amsterdam

  • Kongens dag 27. april: Nasjonaldag, eller kongens bursdagsfeiring, med parader, musikk og festkledde folk over hele byen. Inngangen er gratis.
  • Kwaku sommerfestival, juli: Karibisk og surinamsk festival feiret med dans, musikk, poesi, teaterforestillinger og eksotisk mat. Billettprisene varierer fra € 6,00 til € 34,00.
  • Milkshake Festival, juli: Musikkfestival med variert dansemusikk fra techno til trance, og et blandet publikum. Billettpriser fra € 47,50.
  • Pride Amsterdam, juli/august: Mangfold feires gjennom gatefester og den berømte båtparaden på kanalene. Inngangen er gratis.
  • De Parade (paraden), august: Utendørs teaterfestival med gatekunstnere, scener og attraksjoner på festivalområdet. Inngangsbilletten for De Parade starter på € 8,50.
  • Sinterklaasintocht, November: Den legendariske Sinterklaas og hans Pieten ankommer hovedstaden og deler ut pepperkakekaker, søtsaker og gaver til barna. Inngangen er gratis.

Camping i Amsterdam

  • Kennemer Duincamping: Vakker og stor campingplass i North-Holland Dune Reserve. Startprisen her er € 30,00 per natt.
  • Droompark Molengroet: Camping med restaurant, svømmebassenger og lekeplass for de små. Pris per natt fra € 34,00.
  • Camping The Watersnip: Hyggelig familiecamping i nærheten av stranden, med fasiliteter som utendørsbasseng og flere lekeplasser. Pris fra € 31,00.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

Indie -bobiler i Amsterdam

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev