Leie bobil nære Alesund

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Alesund

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

By ovenfra med mange hus, hav i bakgrunnen i Ålesund

Bobilutleie i Ålesund

Ålesund er anerkjent som en gateway til populære Geirangerfjorden og Trollstigen, men er likevel en by man bør sette av en dag eller to til når man først er innom. Den sjarmerende byen med arkitektur i jugendstil har sitt eget særpreg, og en byvandring er noe man sent vil glemme. Derimot er Ålesund også preget av kunstmuseet KUBE og Atlanterhavsparken, om man skulle ville krype inn når regnet faller ned. Naturen er bare et steinkast unna, og det er populært å gå opp de 418 trappetrinnene til Aksla utsiktspunkt. Da har man panoramautsikt over byen, Sunnmørsalpene og fjordene rundt. En uforglemmelig opplevelse kan man også få ved å ta en kjøretur fra Ålesund ut til Giske, bedre kjent som Vikingøya, som er rik av historie fra vikingtiden.

Kommer til Ålesund

Ålesund ligger litt avsides midt i vest-Norge, men det er likevel enkelt å komme seg dit: det er nemlig bare en fylkesvei som strekker seg mot byen, nemlig E136. Enten du kommer fra nord eller sør, følger du E39 til Moa og svinger av mot Ålesund på E136.

Ålesund har også en egen flyplass, som er spesielt populær blant turister. Det er det kun direkteruter fra Alicante, Gdansk, Kaunas og Amsterdam, og de fleste kommer inn til flyplassen via andre store byer i Norge. 

Det finnes ingen togstasjon i Ålesund, og heller ingen direkteruter med buss inn hvis du kommer langveis fra.

Parkering i Ålesund

Ålesund sentrum byr på både kort- og langtidsparkering, og parkeringsplassene er kun avgiftspliktige mellom 08.00-16.00. Pris er 20 kr per time.

 Det er også flere parkeringshus, hvorav Kremmerhuset p-gård er det mest sentrale hvis du ønsker å utforske bykjernen på sitt beste. Pris i parkeringshus er 20 kr per time, og maks 250 kr per døgn. Alle betalinger kan utføres via appen FlexiPark eller EasyPark.

Årlige arrangementer i Ålesund

  • Jugendfest, august: en gøyal og livlig musikkfestival med populære headlinere, et steinkast fra sentrum. Hovedscene på Ålesunds forrykende fotballstadion. Pris: 1300 kr.
  • Den norske matfestivalen, august: Lokalbrygget øl, kortreist mat og kulinariske opplevelser venter i Ålesund! En smakfull opplevelse som er verdt et besøk.
  • Høstscena, september/oktober: en festival fullspekket med scenekunst, poesi og kunst. En fryd for øyne og ører! Pris: 1500 kr.

Camping i Ålesund

  • Hjelsetgården Bobilparkering: En av Ålesunds to bobilparkeringer, og også den rimeligste. Her betaler du 25 kr per time eller 275 kr per døgn. Parkeringen ligger midt i sentrum.
  • Skjerva Bobilparkering: Ålesund er jammen Norges mest bobilvennlige by, og dette er nok en bobilparkering langs sjøkanten i sentrum. På Skjerva betaler man 33 kr per time eller 325 kr per døgn. Gode fiskemuligheter på parkeringen.
  • Volsdalen Camping: En liten kvarters spasertur unna sentrum, med en nydelig utsikt utover fjorden. En bobil koster 350 kr per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev