100% Refunderbart Depositum

Pengene-Tilbake-Garanti

Gesicherte Quality

+1000 Brukte Bobiler Selges

Verdensomspennende Tilstedeværelse

Mercedes Vito bobiler til salgs

Mercedes Vitos perfekte størrelse vil tillate deg å reise i urbane miljøer og utover. Det konvertible interiøret kan sove opptil to personer og kjøre opptil fire, noe som gir komfort for sjåfører og passasjerer. Hva venter du på å kjøpe? Bla gjennom ditt ideelle hentested og kjøp din brukte Mercedes Vito

Mercedes Vito (2017)

Velg ditt hentested

Vi har for øyeblikket ingen bobil til salgs i dette landet

Hvordan virker det?

Velg din Mercedes Vito bobilmodell

Bla etter hentested og velg den brukte Mercedes Vito som passer best for dine behov. Vi har Mercedes Vito tilgjengelig over hele Europa og USA. Så ikke vent lenger; finn din perfekte brukte Mercedes Vito i dag!

Forhåndsreserver Mercedes Vito

Når du har funnet den perfekte brukte Mercedes Vito, kan du sette ned et depositum for å holde den slik at ingen andre kjøper den. På denne måten kan du låse inn gjeldende pris uten å bekymre deg for sesongvariasjoner. Depositumet er 999 € og vil bli trukket fra den endelige kjøpesummen.

Ta en titt på Mercedes Vito

Teamet vårt vil inspisere den brukte Mercedes Vito du har reservert så snart den blir tilgjengelig for salg. For å gi den høyeste kundetilfredsheten vil den gå gjennom en streng kvalitetskontrollstandard. Derfra planlegger vi et tidspunkt der du kan komme innom og sjekke det ut personlig.

Betal og nyt din brukte Mercedes Vito

Betal hele beløpet, signer kontrakten og hent din brukte Mercedes Vito på det valgte Indie Campers Depot og kom deg på veien. I tilfelle det ikke oppfyller forventningene dine, har vi en 14-dagers refusjonspolicy.

Hvorfor Indie Campers?

Verdensomspennende tilstedeværelse i +40 land
Bransjeledere innen bobil- og bobilbransjen
14 dager pengene tilbake-garanti
Nº 1 roadtrip-leverandør i USA og Europa
campingbiler til salgs

Sjekk hva kundene våre sier

Jevn prosess

Rita var veldig hjelpsom og imøtekommende og var en fornøyelse å forholde seg til på alle aspekter av kjøpet. Vil definitivt anbefale!

Stor opplevelse fra kjøp til eie

Hele prosessen fra å få et forslag, avtale og gjennomføre kjøpet var veldig enkel og oversiktlig og jeg følte meg fulgt hele veien. Alt i alt veldig god opplevelse.

Alt med Indie Campers var feilfritt.

Alt med Indie Campers var feilfritt. Alle vilkår var enkle å forstå, alle spørsmål besvart, og jeg var fornøyd med mitt nye kjøp.