100% Refunderbart Depositum

Pengene-Tilbake-Garanti

Gesicherte Quality

+1000 Brukte Bobiler Selges

Verdensomspennende Tilstedeværelse

Mercedes Marco Polo bobiler til salgs

Mercedes Marco Polo tilbyr alt du trenger for en perfekt ferie. Denne ikoniske bobilen vil gi deg all komforten fra hjemmet ditt med en fullt utstyrt kjøkkenkrok, et popup-tak og en sovesofa som passer til hele familien. Den sportslige siden lar deg kjøre i alt terreng – fra motorveier og fjellveier til bygater og landeveier. Ikke kast bort mer tid; bla gjennom utvalget vårt i dag!

Marco Polo 2

Velg ditt hentested

Vi har for øyeblikket ingen bobil til salgs i dette landet

Hvordan virker det?

Icon Step One

Velg din Mercedes Marco Polo bobilmodell

Bla etter hentested og velg den brukte Mercedes Marco Polo som passer best for dine behov. Vi har Mercedes Marco Polo tilgjengelig over hele Europa og USA. Så ikke vent lenger; finn din perfekte brukte Mercedes Marco Polo i dag!

Icon Step Two

Forhåndsreserver Mercedes Marco Polo

Når du har funnet den perfekte brukte Mercedes Marco Polo, kan du sette ned et depositum for å holde den slik at ingen andre kjøper den. På denne måten kan du låse inn gjeldende pris uten å bekymre deg for sesongvariasjoner. Depositumet er 999 € og vil bli trukket fra den endelige kjøpesummen.

Icon Step Three

Ta en titt på Mercedes Marco Polo

Teamet vårt vil inspisere den brukte Mercedes Marco Polo du har reservert så snart den blir tilgjengelig for salg. For å gi den høyeste kundetilfredsheten vil den gå gjennom en streng kvalitetskontrollstandard. Derfra planlegger vi et tidspunkt der du kan komme innom og sjekke det ut personlig.

Icon Step Four

Betal og nyt din brukte Mercedes Marco Polo

Betal hele beløpet, signer kontrakten og hent din brukte Mercedes Marco Polo på det valgte Indie Campers Depot og kom deg på veien. I tilfelle det ikke oppfyller forventningene dine, har vi en 14-dagers refusjonspolicy.

Hvorfor Indie Campers?

Verdensomspennende tilstedeværelse i +40 land
Bransjeledere innen bobil- og bobilbransjen
14 dager pengene tilbake-garanti
Nº 1 roadtrip-leverandør i USA og Europa
campingbiler til salgs

Sjekk hva kundene våre sier

Jevn prosess

Rita var veldig hjelpsom og imøtekommende og var en fornøyelse å forholde seg til på alle aspekter av kjøpet. Vil definitivt anbefale!

Stor opplevelse fra kjøp til eie

Hele prosessen fra å få et forslag, avtale og gjennomføre kjøpet var veldig enkel og oversiktlig og jeg følte meg fulgt hele veien. Alt i alt veldig god opplevelse.

Alt med Indie Campers var feilfritt.

Alt med Indie Campers var feilfritt. Alle vilkår var enkle å forstå, alle spørsmål besvart, og jeg var fornøyd med mitt nye kjøp.