100% Refunderbart Depositum

Pengene-Tilbake-Garanti

Gesicherte Quality

+1000 Brukte Bobiler Selges

Verdensomspennende Tilstedeværelse

Jeep til salgs

Jeep er de beste modellene for ditt neste eventyr. Med et utvalg av ulike Jeep til salgs over hele Europa, kan du få kjøretøyet levert dit du måtte ønske. Forhåndsreserver din Jeep for salg i dag og ta turen! Ta en titt på vårt utvalg av Jeep modeller til salgs!

Someone closing the tent on the top of the Jeep

Velg ditt hentested

Vi har for øyeblikket ingen bobil til salgs i dette landet

Hvordan virker det?

Icon Step One

Velg din Jeep-modell

Bla etter hentested og velg den brukte Jeep som passer best for dine behov. Vi har Jeep tilgjengelig over hele Europa og USA. Så ikke vent lenger; finn din perfekte brukte Jeep i dag!

Icon Step Two

Forhåndsreserver Jeep

Når du har funnet den perfekte brukte Jeep, kan du sette ned et depositum for å holde den slik at ingen andre kjøper den. På denne måten kan du låse inn gjeldende pris uten å bekymre deg for sesongvariasjoner. Depositumet er 999 € og vil bli trukket fra den endelige kjøpesummen.

Icon Step Three

Ta en titt på Jeep

Teamet vårt vil inspisere den brukte Jeep du har reservert så snart den blir tilgjengelig for salg. For å gi den høyeste kundetilfredsheten vil den gå gjennom en streng kvalitetskontrollstandard. Derfra planlegger vi et tidspunkt der du kan komme innom og sjekke det ut personlig.

Icon Step Four

Betal og nyt din brukte Jeep

Betal hele beløpet, signer kontrakten og hent din brukte Jeep på det valgte Indie Campers Depot og kom deg på veien. I tilfelle det ikke oppfyller forventningene dine, har vi en 14-dagers refusjonspolicy.

Hvorfor Indie Campers?

Verdensomspennende tilstedeværelse i +40 land
Bransjeledere innen bobil- og bobilbransjen
14 dager pengene tilbake-garanti
Nº 1 roadtrip-leverandør i USA og Europa
campingbiler til salgs

Sjekk hva kundene våre sier

Jevn prosess

Rita var veldig hjelpsom og imøtekommende og var en fornøyelse å forholde seg til på alle aspekter av kjøpet. Vil definitivt anbefale!

Stor opplevelse fra kjøp til eie

Hele prosessen fra å få et forslag, avtale og gjennomføre kjøpet var veldig enkel og oversiktlig og jeg følte meg fulgt hele veien. Alt i alt veldig god opplevelse.

Alt med Indie Campers var feilfritt.

Alt med Indie Campers var feilfritt. Alle vilkår var enkle å forstå, alle spørsmål besvart, og jeg var fornøyd med mitt nye kjøp.