100% Refunderbart Depositum

Pengene-Tilbake-Garanti

Gesicherte Quality

+1000 Brukte Bobiler Selges

Verdensomspennende Tilstedeværelse

Kjøpe brukt bobil

Leter du etter et nytt eventyr? Indie Campers har den perfekte løsningen – brukte bobiler til salgs over hele Europa og USA. Med leveringsmuligheter kan du enkelt kjøpe en bobil for salg og ut på den åpne veien. Og hvis du planlegger fremover, kan du til og med reservere et kjøretøy selv om det ikke er tilgjengelig ennå. Så hva venter du på? Begynn å utforske de brukte bobilene til salgs vi har for deg!

RVS Intro Image

Velg ditt hentested

Vi har for øyeblikket ingen bobil til salgs i dette landet

Hvordan det fungerer?

Icon Step One

Velg din ideelle bobil for salg

Velg fra utvalget av brukte bobiler til salgs vi har tilgjengelig over hele USA og Europa. Vi har alternativer for alle typer reisende!

Icon Step Two

Kontakt oss om ditt valg

Ta kontakt via vårt kontaktskjema for å få mer informasjon eller starte kjøpsprosessen. Du kan også reservere en brukt bobil ved å betale et depositum på den modellen du velger for å kjøpe den i november (avhengig av tilgjengelighet). Du kan også ringe oss, så svarer vi på alle dine spørsmål.

Icon Step Three

Hentesenter besøk

Du vil få muligheten til å besøke våre hentesentre for å se din snart kommende bobil.

Icon Step Four

Fullfør kjøpet

Alt som gjenstår er å møte oss på et av våre depoter, signere kontrakten, betale det resterende beløpet og du vil kunne glede deg over bobilen din!

Hvorfor Indie Campers?

Verdensomspennende tilstedeværelse i +40 land
Bransjeledere innen bobil- og bobilbransjen
14 dager pengene tilbake-garanti
Nº 1 roadtrip-leverandør i USA og Europa
campingbiler til salgs

Sjekk hva kundene våre sier

Jevn prosess

Rita var veldig hjelpsom og imøtekommende og var en fornøyelse å forholde seg til på alle aspekter av kjøpet. Vil definitivt anbefale!

Stor opplevelse fra kjøp til eie

Hele prosessen fra å få et forslag, avtale og gjennomføre kjøpet var veldig enkel og oversiktlig og jeg følte meg fulgt hele veien. Alt i alt veldig god opplevelse.

Alt med Indie Campers var feilfritt.

Alt med Indie Campers var feilfritt. Alle vilkår var enkle å forstå, alle spørsmål besvart, og jeg var fornøyd med mitt nye kjøp.